HuzairieHusinBlog: Transformasi Blog ZairieHusin.com

Monday, August 22, 2011

Transformasi Blog ZairieHusin.com

fuh..! 2 hari aku kering idea nak update.. walaupun aku ada projek dengan novel sebutir pasir  karya aku sendiri, idea nak menghasilkan karya bermutu tinggi memang susah.. so, siapa cakap senang nak jadi blogger nie.. susah beb! entry aku "bukan mudah menjadi seorang blogger" boleh menjawab kenapa.


memandangkan aku tiada mood nak berblog, aku gagah jugak la update.. sudi.. baca la sampai habis yerk... 


ok..! kalau korang perasan, blog zairiehusin.com telah berubah wajah.. ya..! aku baru je tukar template.. ada satu malam tu aku gatal tangan sangat nak edit blog.. so ini lah hasilnya.. 


so, apa pembaharuaannya..? meh kita lihat..



1. SLIDER BAR







Itu salah satu perubahan yang aku bawak dalam blog ini.. saja aku letak slider bar nie.. kasi cun sikit.. lantak a blog lambat loading ke hape.. jadi blog cun.. boleyh??






2. FOOTER LIST






errrkkk.... betul ke footer list yang aku maksudkan tu.. lantak lah.. yang penting korang faham kan kan kan...? dengan adanya benda alah nie, aku dapat rasakan bahagian blog paling bawah nampak sedikit kemas.. sedap mata aku  memandang..




last but not least........ it come for lime time...




4. Chatbox








dah lama aku tak letak chatbox nie.. rasanya ada la dekat setahun lebih.. so bila aku letak chatbox nie balik hope lagi banyak la korang jejak blog ni.. 






okeh...! terupdate sudah satu entry.. senang hati guwa.. miahahaha....

2 orang gemar komen entry aku:

  1. wah..tahniah2x !!rajin zairie ni..org yang tak berapa nak pandai IT atau BUTA IT cam mama ni.. ha2x.....jarang tukar apa2 yg ada kat blog..

    ReplyDelete
  2. mama : tak ada la mama.. platform blogger lagi senang nak main HTML.. :)

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)