HuzairieHusinBlog: Video Youtube Pelajar Malaysia (Asyraf Haziq) Di Pukul | Rusuhan Di London 2011

Wednesday, August 10, 2011

Video Youtube Pelajar Malaysia (Asyraf Haziq) Di Pukul | Rusuhan Di London 2011

oh! london.... apa dah jadi.... hura hara aku tengok... nie semua pasal rusuhan besar di london baru baru nie la... punca rusuhan??? entah la... aku pun tak pasti lagi mengenai rusuhan tu... tapi aku tengok berita tadi, mostly rusuhan nie budak budak awal 20an dan bawah umur lagi... apa kejadahnya semua ini..?!




terkejut jugak tengok berita tadi bila seorang student malaysia, asyraf haziq, yang berbasikal nak keluar beli juadah untuk berbuka puasa menjadi mangsa rusuhan...  tak pe la asyraf.. mungkin ada hikmah di sebalik kejadian nya..



video youtube asyraf haziq dipukul di london



so sory sebab tak dapat embed kat post nie... ada masalah sikit..




apa yang kita boleh buat sekarang, berdoalah agar negara malaysia tercinta nie aman damai dan makmur.. dah 53 tahun kita merdeka... tak kan nak merusuh la macam 13 mei.. fikir fikirkan...





4 orang gemar komen entry aku:

  1. hanya mampu like last word..

    yaa kesian asyraff... till now mesti amsih terkejut lagi...

    ReplyDelete
  2. sian kat tgk muhammad asyraf tu..ya zairie, kita patut bersyukur kita hidup aman damai kat Malaysia...tapi skrg ni ada yg cuba utk menghancurkanya..hu2x..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)