HuzairieHusinBlog: Biodata/Profil Maria Ozawa

Tuesday, September 6, 2011

Biodata/Profil Maria Ozawa

ada orang tanya aku...  "kau kenal maria ozawa tak..? "  erkkk...? nak jawab kenal ke tak... ades.... tak apa.. member punya pasal aku cari jugak la biodata maria ozawa tu.. 

hope apa yang aku tulis kat bawah nie dapat la info sikit kepada orang yang bertanya dan malu nak bertanya.. 







first... ini lah maria ozawa.. cantik dan sweet kan...? tapi... mrs. zairie lagi cantik dan sweet.. eceh..!




Biodata Maria Ozawa


Nama : Miyabi Ozawa


Nama Glamour : Maria Ozawa


Tarikh Lahir : 8 Januari 1986


Tinggi : 162cm


Berat : 48kg


Warna Mata : Brown


Warna Rambut : Gelap


Warna Kulit : Putih Melepak.


Keturunan : Jepun + Perancis +Kanada








cukup??? kalau tak cukup tunggu next entry untuk tahu siapa maria ozawa nie...? 







5 orang gemar komen entry aku:

  1. ha2x...lama tak tulis entry hot2 ni..

    ** gud luck buat zairie..dah sampai johor jgn lupa mama ek?..

    ReplyDelete
  2. bro, next entri jangan plak ko letak video pekerjaan dia..glamer nanti blog ko..haha

    ReplyDelete
  3. @hafiz : pilihan ramai...?? heheh

    @mama : mmg hot nie mama.. hihi.. okeh..! thanks mama.. :D

    @blog hangit : hahahaha... kompem kena band dgn google nanti :D

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)