HuzairieHusinBlog: Buat Duit Dengan Advertlets | Lebih Massyyuuk Dengan Advertlets!

Monday, September 5, 2011

Buat Duit Dengan Advertlets | Lebih Massyyuuk Dengan Advertlets!

setiap pertemuan itu pasti ada perpisahannya kan..? begitu juga dengan blog nie.. dah hampir 2 tahun nuffnang  menjadi side income aku.. memang masyuk dengan nuffnang.. tapi sekarang kalau ada readers blog nie yang perasan, aku dah keluar dari nuffnang.. aku dah join team advertlets... 

dulu aku pernah join advertlets.. time tu zaman ilmu blog masih di darjah 1 lagi.. [baca entry nie] .. 

rasanya mesti ada yang ingin tahu kenapa aku keluar dari nuffnang kan..? sedangkan nuffnang merupakan one of the best advertiser di malaysia nie..





kenapa advertlets??

1. earning yang aku dapat adalah bergantung kepada uniqe visitor blog nie.. buat apa kalau uniqe visitor blog aku sehari 1k tapi dibazirkan macam tu je??

kesimpulan : dengan advertlets makin masyuk traffik blog anda, makin masyuk la income anda...!


2. menepis khabar angin - dah banyak sangat dah aku dengar orang kata advertlets nie penipu..! makan duit blogger..! itu la.. ini la...

so, aku decide aku nak cuba sendiri advertlets.. aku nak tahu adakah khabar angin  kata itu ini pasal advertlets nie betul... ataupun kelentong...

insyaallah.. first cash out aku dengan advertlets aku akan bagi tahu... 


baru register semalam dah dapat RM1 dari advertlets... wah..!




amacam?? teruja tak...?




p/s: masih ingat kata2 kak jie kat aku dulu..

"dulu kek sebiji boleh dikongsi 10 orang.. sekarang kek sebiji dah kena kongsi 100 orang.. so, sorang dapat sikit je..."


hope korang faham la yer maksud kek tu..?


-sekian-

5 orang gemar komen entry aku:

  1. anda boleh cuba buat duit dgn blog dengan clixadx - http://www.clixadx.com

    ReplyDelete
  2. anda boleh cuba buat duit dgn blog dengan clixadx - http://www.clixadx.com

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)