HuzairieHusinBlog: Cara Cara Mengenali Perempuan Playgirl

Thursday, September 15, 2011

Cara Cara Mengenali Perempuan Playgirl

biasanya kita selalu dengar kaum lelaki yang playboy, mata bola keranjang.. pervet la.. itu la.. ini la... so... untuk entry kali nie, berdasarkan pengalaman aku selaku pesara playboy, eceh..! ingin berkongsi ilmu macam mana nak mengenali gadis gadis yang playgirl nie.. 



sebelum tu..  faham tak apa yang berlaku dengan gambar di atas tu?? hikhik..


so, macam mana yer nak kenal perempuan yang playgirl nie...? erm.. secara dasarnya bukan lah sesuatu yang susah sangat berbanding dengan lelaki yang playboy nie.. 

lelaki yang berstatus playboy nie mereka nie pandai mengatur strategi dalam permainan.. aku dah ajar dah dalam entry nie. [Klik sini]


semua point yang akan aku berikan nie adalah berdasarkan dari pemerhatian dan pengalaman aku. kalau betul, maka betulah.. ok.


1.  ALASAN

Eerm..... alasan yang macam mana yer...? mudah je.. dia susah sikit nak pi dating dengan korang dekat shopping complex yang dekat dekat nie... sebab ape??? ye.. pandai... takut kantoi..


2. Handphone

biasanya kalau korang nak check handphone dia memang dia tak bagi punya. rahsia katanya. private and condfidential. rahsia kerajaan. 



biasanya dalam handphone diaorang akan ada perkara seperti berikut.
  • gambar. (maybe gambar korang + gambar ngan balak lain)
  • mesej (sms syg muah muah korang + muah muah org lain)
  • voice recorder (rakaman perbualan antara korang akan direkodkan.. kebanyakkan la.. semua koleksi lelaki yang dia pernah kapel ada.)


3. Privacy

pernah tengok filem hantu bonceng? ada satu scene yang awek zizan nie call dia cakap line tak clear... ha..! dia perlukan privacy la tu.. baru tak kantoi. 


biasanya macam tu la. dia akan bagi alasan untuk jawab call tu jauh sikit dari korang. ngerti??










sebenarnya, kemanisan setia itu lebih hebat.. bila setia, kita akan dapat tahu bahawa betapa indahnya cinta ini. 

sesungguhnya cinta itu memerlukan kesetiaan.. tanpa kesetiaan tiada gunanya.

3 orang gemar komen entry aku:

  1. wowowowowo.. huhuu.. awat ak mcm teraser jek nieeeh. hahahahaa

    ReplyDelete
  2. hohoho... awat ak macam teraser jek nie???

    ReplyDelete
  3. ha2x...gud info dr bekas eceh2..ya zairie bila tiada kesetiaan sesuatu perhubungan itu akan menjadi sukar..betul tak?..pernah terjumpa dgn playgirl ke zairie?..he2x..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)