HuzairieHusinBlog: Free Download Hantu Bonceng (Malaysia) 2011

Thursday, September 15, 2011

Free Download Hantu Bonceng (Malaysia) 2011

makin lama makin ramai pula yang cakap "ape celup tok..." salah satu skrip dalam filem hantu bonceng. sometimes aku ada jugak guna apa celup nie.. macam best pulak... rosak rosak..hihi.

dah baca dah review aku pasal filem hantu bonceng nie? jika belum, boleh rujuk entry ini.





ramai yang nak download filem nie.. boleh klik link nie untuk download filem hantu bonceng 2011.


Multi Link!! Mediafire!!!

http://www.mediafire.com/?779wvjci6899k96
http://www.mediafire.com/?j3677d1uyud9rfd
http://www.mediafire.com/?co1ry7nx66r7h1y
http://www.mediafire.com/?eo2zh0cgai8ydb8

Single link!!

http://www.fileserve.com/file/aCkhbYx





note zairie : gila sedih tak boleh download. UTHM block pulak download download nie... huhu

3 orang gemar komen entry aku:

  1. zairie..mama tak minat ceta2 hantu ni & tak minat juga nak downloadnya..he2x..sian dia !! UTHM block ke?..ha2x..

    ReplyDelete
  2. mama aini : kalau cite antu yg lawak macam nie boleh la.. hehe

    hafizal : silakan +_+

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)