HuzairieHusinBlog: Gambar Fida Ibrahim (Awek Mamat Sepah) Tak Pakai Tudung!

Wednesday, September 21, 2011

Gambar Fida Ibrahim (Awek Mamat Sepah) Tak Pakai Tudung!

lama tak update... sekali update entry kontroversi... erm.. dah lama yer tak dengar pasal pelakon cantik fida ibrahim nie...dan.. rasanya semua dah tahu kan pasal percintaan fida dengan mamat sepah.

kes pasal mamat sepah upload gambar fida tak pakai tudung dekat facebook, baru je kot tersebar.. kecoh jugak la.. 



[kredit :MStar]


pendapat aku, si mamat nie masih belum lagi cukup mengenali hati budi fida. sebagai kekasih yang prihatin, dia perlu bijak menjaga hati dan perasaan pasangannya. 

dah tersebar macam nie kan dah mengaibkan pasangan kita... 

renung renungkan...

8 orang gemar komen entry aku:

  1. suruh lah dia delete balek, dan kau ingat kau letak kat blog ni bukan menambah lagi dosa si fida ni? aib juga nama tu bro :)

    ReplyDelete
  2. memang hot berita ari ni..ha2x..zairie..mama rasa mamat ngan fida ni tak berapa nak sesuai kot?..ha2x..kan dah jadi kontroversi je kat fida ni...hu2x..n fida juga yg susah..

    ReplyDelete
  3. wat pe la c fida tu tak bertudung, if gini la,menaing...depan c mamat tu fida memang tak bertudung le gamaknye ye.....leh ke gitu...

    ReplyDelete
  4. huh..fida pun..asal xpkai tudung?..mamat tu bukannye suami die pun dia nak buka tudung depan laki tu...pebenda la..terus aku hilang respect kat ko fida ibrahim..

    ReplyDelete
  5. ish...xphm ak c fida nih....lau gtu,dpan kamera jela btutup litup bagai....kat blakang kamera len plak cter yer...ilang 100% respect ak kat dier...huh!

    ReplyDelete
  6. aurat hanya suami sahaja yang boleh nampak....so diaorang dah kawin ke belum...kalo blum knape la g tunjuk..kalo stakat pakwe xde mende nya....payah nak jumpe yg betul2 leh jadi model.....

    ReplyDelete
  7. Si FFida nie jangan salahkan Mamat la....ko yang gatal tak pakai tudung apasal.....Aurat kena tutup walau dimana kita berada...yang boleh lihat cuma muhrim kita jer....

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)