HuzairieHusinBlog: Gambar Minggu Haluan Siswa UTHM 2011/2012

Sunday, September 11, 2011

Gambar Minggu Haluan Siswa UTHM 2011/2012

assalamualaikum.

sejak masuk study dekat UTHM nie memang agak sibuk sikit.. erm... sibuk dalam buat prepare untuk sambung dgree nie.. 

memandangkan blog zairiehusin.com nie dah 7 hari tak update, mungkin ada yang cakap..


"bro...! mana entry kau nie.."

"eh..! apahal dak zairie tu dak update blog.."


erk....... ada ke orang amber berat nak tanya aku macam tu...?? hihi... 7 hari aku tak update sebab aku dalam minggu orentasi haluan siswa.. dengan internet yang baru boleh access, baru boleh bernyawa sikit blog nie... 


okeh..! boleh layan dulu gambar minggu haluan siswa UTHM 2011/2012







[Gambar 1.1 : time nie baru nak register... memang ramai parent yang datang time tu... dengan harapan anak mereka pulang dengan kejayaan.. amin...]






[Gambar 1.2 : sesi perasmian minggu haluan siswa UTHM 2011/2012]










[Gambar 1.3 : eh?? mana aku nie?? hehe... mahasiswa sedang kusyuk dengar taklimat.. erk... kusyuk ke?? aku tengok ada yang dah lentok dah.. hihi]








[Gambar 1.4 : season nie 51% pelajar lelaki 49% pelajar perempuan... ha..! sapa cakap lelaki kurang kat U..?]




more pic click here.


kredit pic here.






okeh... nie baru gambar baru.. nanti insyaallah aku akan upload video pulak.. insyaallah...

1 orang gemar komen entry aku:

  1. wah student baru uthm rupanya !!...tahniah sekali lagi..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)