HuzairieHusinBlog: [Tutorial] Cara nak besarkan gambar di Facebook

Monday, September 5, 2011

[Tutorial] Cara nak besarkan gambar di Facebook

dah lama blog nie tak buat tutorial .. tutorial kali nie aku nak share sikit cara nak besarkan gambar di facebook.

maksud nak besarkan gambar tu, bila kita move cursor dekat gambar ia akan automatik besarkan.. so tak perlu la kita nak bukak tab baru nak tengok gambar dengan size yang lebih besar...

contoh :



nampak??

untuk pengguna google chrome klik link nie.



untuk pengguna firefox pulak, klik link nie.



mudahkan???

2 orang gemar komen entry aku:

  1. aku guna yg ni , kat firefox, kadang nyusahkan gak sebab klau kite lalukan cirsor kat gambar, die akan automatik jd zoom kan, xkan tak rase cam nganggu plak, org nak baca , tapi die p zool gambar, haha

    ReplyDelete
  2. mcm2 info dr zairie..tahniah sbb sudi kongsi info2 yg bernas begini...semuga terus berjaya !!..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)