HuzairieHusinBlog: Cara Mudah Membuang Bayi Dalam Kandungan | Tips Kejam Buang Anak Luar Nikah!

Tuesday, October 4, 2011

Cara Mudah Membuang Bayi Dalam Kandungan | Tips Kejam Buang Anak Luar Nikah!

assalamualaikum..

macam mana blog?? ok? 3 hari tak update memang sedikit sebanyak mempengaruhi kemalasan diri.. ceh..~ macam mana nak berjaya dalam hidup nie...

terkejut pabila tengok gambar yang di tag di facebook oleh rakan.. memang agak kejam dengan cara membuang bayi dalam kandungan ibu...



kalau perhatikan secara detail sudah pasti kita akan beristiqfar 44 kali..

nampak memang mudah.. tapi bagi aku sendiri.. azab, keperitan yang ditanggung oleh ibu itu sudah pasti hanya allah yang tahu.. kan..?

mari kita lihat cara/langkah cara kejam buang bayi dari kandungan ibu.

LANGKAH A

--->  Gunting dimasukkan kedalam rahim ibu dan grap mana mana bahagian bayi. kalau kita perhatikan bahagian peha bayi menjadi sasaran. mungkin mudah.

LANGKAH B


---> Bahagian peha bayi itu dikoyak/digunting dan dibawa keluar dari rahim ibu.


LANGKAH C

--->  Bahagian seterusnya (seperti usus atau organ dalaman) dibawa keluar satu persatu.

LANGKAH D

--->  Bahagian terakhir dibawa keluar (bahagian atas).



kesimpulan :
memang + amat kejam dengan perbuatan seperti nie.. apa yang boleh aku simpulkan, semua ini adalah akibat keterlanjuran yang dirancang.

teringat skrip dalam hantu bonceng.
"sedap 5 minit, merana seumur hidup"


semua dah besar kan.. fikir fikirkan lah..

5 orang gemar komen entry aku:

  1. subahanallah... sakit yg baby 2 rasa hanya tuhan jer yg tahu...

    ReplyDelete
  2. sungguh kejam !!!...kalau tak nak anak tu anta kat rumah kebajikan je..hu2x..anak tu tak bersalah apa pun..

    ReplyDelete
  3. Tiada perikemanusian langsung....
    Binatang pun sayang pada zuriatnya...

    http://adando.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. 23weeks?
    dah hampir 6bulan tu
    tergamak
    yg tukang buat tu pun same 2x10

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)