HuzairieHusinBlog: Contest Gatsby : Like My Look | Mohon Vote Dari Kawan kawan Blogger...

Monday, October 17, 2011

Contest Gatsby : Like My Look | Mohon Vote Dari Kawan kawan Blogger...

fuh..!

1st time join contest yang agak besar nie... contest dari gatsby.. like me look contest.

sebenarnya nie merupakan salah satu event terbesar gatsby dalam mempromosikan produk mereka nie.. produk pencuci muka.. kalau tak silap la.. so, untuk contest like me look nie, its open for IPTA Student.. and i one of them... yeah..! i become model bebeh..! miahahaha...


masa entry ni di tulis, masa untuk berkempen ada 14 hari lagi.. dari segi strategi, memang aku dah ready.. tak sure nak guna strategi 4-4-2 atau attacking...
format pertandingan nie lebih kepada mereka yang dapat like paling banyak di FB.. ceh..! kompem aku tipis harapan nie.. friend tak sampai 1000 lagi.. huhu..

okeh guys.. wish me luck ok.. :D

4 orang gemar komen entry aku:

  1. zack entry : hehe.. rezeki :)

    mama aini : thanks :)

    normaliza : thanks.. pi kat entry nie.. sy dah update :)

    http://www.zairiehusin.com/2011/11/mohon-vote-zairie-husin-untuk-contest.html

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)