HuzairieHusinBlog: Blog iPhone Malaysia | Blog Jerut Leher.com

Thursday, November 17, 2011

Blog iPhone Malaysia | Blog Jerut Leher.com

hari ni aku nak berkongsi dengan korang semua satu blog baru dimana 100% content blog nya adalah mengenai iPhone. mungkin entry ini lebih kepada pengguna iphone.. pengguna android or symbian digalakkan membaca jugak, maybe korang akan tertarik dengan iOS apple.


okeh..! memandangkan sekarang nie aku dah pakai iphone, apa yang  boleh aku katakan iphone is the best smartphone.. aku pernah pakai HTC, Samsung SL (this phone used android OS) dan nokia (Symbian OS). yup, aku akui, memang semua phone ada kelebihan dan kekurangan nya.. kan..? tapi, lain dengan iphone, its very and very perfect to me.. 


blog iphone malaysia (selain apple.my), blog jerut leher lebih kepada application iphone. bagi aku, newbie iphone user, this blog (jerut leher) is one best blog to guide you how to use iphone. 


aku suka dengan satu entry nie dari blog jerut leher.. "how to upgrade your iphone iOS  to iOS 5" . so far tutorial yang di ajar memang mudah dan senang untuk kita faham.. dengan bahasa yang santai di salut dengan extra knowledge, its easy to understand.



aku nak cerita lebih pasal iphone nie pun tak boleh.. sebab ilmu iOS aku pun belum cukup untuk dikongsi bersama.. jerut leher blog yang sesuai untuk korang..

okeh..?

3 orang gemar komen entry aku:

  1. Assalam..
    Takut dengar nama blognya...
    Bila2 boleh la terjah..

    ReplyDelete
  2. Flashback trojan: Ancaman virus terbesar 2012 bagi pengguna Mac. Artikel sepenuhnya - www.gombug.net

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)