HuzairieHusinBlog: Fan Page ZairieHusin.Com Cecah 1000!

Wednesday, November 2, 2011

Fan Page ZairieHusin.Com Cecah 1000!

salam semua..

alhamdulillah.. alhamdulillah... alhamdulillah...

tak pernah langsung terlintas dalam hati apatah lagi di fikiran zairie yang fan page blog nie mampu cecah 1000 people like this.. terima kasih..

ya... ini bukannya blog yang hebat... apatah lagi popular... apa yang zairie boleh cakap kan, blog nie ada kekuatan nya yang tersendiri.. korang semua akan tahu apa kekuatan blog nie kalau baca post post terdahulu..


saban hari, memang akan wujud blog baru.. terpulang kepada anda macam mana mahu mencorak dan mengerakkan blog anda.. ada usaha, anda akan berjaya..

bukan mudah menjadi seorang blogger.. banyak halangan.. banyak juga rintangan nya.. biasala.. asam garam dalam perjalanan seorang blogger..

erm.. dah lama sangat tak merepek macam nie.. biasanya banyak main entry SEO je.. sometimes merepek macam nie seronok juga ye.. hihi..


sebelum noktah terakhir, zairie berharap sangat jasa baik korang semua pembaca blog zairiehusin.com supaya mengVOTE model kacak gatsby nie.. hihihi




terima kasih sekali lagi mana yang dah undi.. jasa baik korang, hanya allah s.w.t sahaja yang mampu membalasnya... terima kasih...

1 orang gemar komen entry aku:

  1. salam zairie..tahniah..kenapa banyak kali mama click kat vote tu error je..hu2x..nanti mama try lagi..GUD LUCK zairie !!!...

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)