HuzairieHusinBlog: Wordless wednesday | Nokia 3310

Wednesday, December 21, 2011

Wordless wednesday | Nokia 3310

Salam 1 blogger.

Wordless kan?? So, kena la tulis ringkas ringkas. Hehe. Nokia 3310. Rasanya the 1st phone yang aku pakai. Nostalgia kot.





Nokia 3310. Ingat lagi masa 1st beli.. Mahal kot harga dia. Rm600++ kalau tak silap. Tapi yang best nyer pasal 3310 nie dia nye strength la. Kuat wooo. Campak kat dinding masih boleh run. Tabik spring la.


P/s: kalau tiada yang lama, maka tiada la yang baru..


- Posted using BlogPress from my iPhone 4S

3 orang gemar komen entry aku:

  1. betui..game tu paling syok main.. kalo bukan sebb hilang..sampai sekarang saya tetap pakai fon tu.. baling..terppijak..tetap okeyh..

    ReplyDelete
  2. nadya : space impact.. one of my favaurite game :D

    ReplyDelete
  3. salam zairie..mama nak tambah sikit,kalau baling kat anjing yg nak gigit kita pun dia tetap ok je !!. he2x...HP sekarang ni lebih cepat rosak..hu2x..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)