HuzairieHusinBlog: January 2012

Tuesday, January 31, 2012

Kenapa Aku Sayang Awek Aku? - Part 2

assalamualaikum..

okeh.. tergendala lagi entry tempat tempat menarik di Melaka.. sebab aku tak rasa nak menulis pasal tu.. huhu... kali nie, aku cerita sikit mengenai My GF.. sebelum tu, nie merupakan kesinambungan daripada entry kenapa awek aku bukan Blogger..

nak tahu sebab dia...?


1. Sebab Dia Seoarang Wanita.


okeh.. nie sebab utama kenapa aku sayang dan cinta kan dia.. kalau lelaki dah lain dah.. dah jadi macam Bro nie dah.. hehe..

seorang wanita yang mempunyai ciri ciri isteri yang aku cari.. lemah lembut, sopan santun, penyanyang dan yang paling penting, sentiasa ambil berat pasal aku.. 


2. Dia Bukan Seorang Model

ya.. memang betul.. dia bukan seorang model.. dan juga bukan seorang model bila aku nak ambek gambar..

ya.. memang susah nak ambil gambar dia nie.. ada je nak pusing ke mana mana... dia seorang yang pemalu... sebab tu kebanyakkan entry dalam blog nie banyak tampal muka aku je... hihi..



seriusly aku suka dengan gambar nie.. gambar nie di ambil time aku ngan dia pergi makan kat village view, bangi.. background yang sangat cantik... =)


3.  Susah Senang bersama.

hm.. sebenarnya ini lah yang penting dalam perhubungan.. susah dan senang bersama... orang kata, berat sama di pikul, ringan sama di jinjing.. kan... 


apalah sangat jika nak di bandingkan apa yang aku berikan pada dia.. dia banyak membantu aku.. terutamanya sekarang nie.. dia yang banyak menghabiskan beli itu ini untuk aku sambung belajar nie..

kalau dulu aku yang selalu belanja dia.. sebab time aku dah kerja.. tiap tiap bulan gaji masuk.. sekarang.. tiap tiap sem PTPTN masuk.. hehe..


okeh.. insyaallah jumpa di Part 3.



terima kasih sudi baca.. :)
»»  BACA SELANJUTNYA...

Monday, January 30, 2012

Info Plan Celcom Xpax X2 | Plan Celcom Paling Menjimatkan

assalamualaikum...

alhamdulillah.. baru selesai balik dari celceom centre.. dan berjaya mentrasform kan plan celcom aku dari plan UOX ke plan celcom terbaru yang menjimatkan.. plan celcom xpan X2..

Erm... personally memang aku terasa penjimatannya.. aku call miss zairie (pengguna celcom) selama 5 minit.. dan aku call member aku, Blogger Hasbullah Hamzah (pengguna maxis) selama minit jugat.. so, total aku call selama 10 minit.. 


kredit pic to amien

berbalik pada cerita aku tadi, 

Baki sebelum Call   :RM 5.00

Baki selepas call     : RM 4.60

Kredit yang ditelan  : RM 0.40


RM0.40 hilang untuk call 10 minit.. berbaloi tak...?? pendapat aku memang berbaloi.. sangat...

okeh.. jom tengok pulak apa yang celcom tawarkan untuk plan X2 terbaru nie..



amacam??? murah kan....? 

bagaimana nak tukar ke plan xpax X2 nie??

1. Taip MIG X2
2. Send ke 28882
3. RM5 akan dikenakan sebagai service charge.


celcom.. it's your hands... selamat bertukar ke wilayah celcom. sayang celcom.. :)
»»  BACA SELANJUTNYA...

Keputusan Rasmi Anugerah Juara Lagu 26 (2012) [Gambar]

assalamualaikum..

anugerah juara lagu baru sajaha selesai.. taniah pada pemenang.. yang tak menang.. jangan mudah berputus asa.. ada banyak masa lagi.. semua finalist ajl 26 nie adalah pemenang... kan..

entry sebelum nie aku ada buat ramalan juara AJL.. Ternyata jauh sekali keputusan aku dengan juri.. satu je tepat.. Vokal terbaik.. hafiz.. hihi..



berikut keputusan rasmi anugerah juara lagu ke-26

Persembahan terbaik : alyah

Vokal terbaik : hafiz

Ke-3 : faizal tahir

Naib juara : 3 suara

Juara AJL26 : awan nano - hafiz


taniah kepada pemenang... 

last but not least, jom layan sedikit gambar AJL.. ehsan dari FB TV3.









jumpa next entry.. 

»»  BACA SELANJUTNYA...

Sunday, January 29, 2012

Keputusan Anugerah Juara Lagu ke-26 (2012) | Ramalan Zairie Husin

assalamualaikum...

ramai dah yang bercakap mengenai anugerah juara lagu ke 26 malam nie... buat  pengetahuan anda semua, juara lagu merupakan satu platform dimana lagu yang terbaik dari segi lirik dan susunan lagu nya akan diangkat sebagai lagu yang terbaik.




okeh.. sebelum tu jom kita tengok dulu senarai lagu akhir untuk AJL 26 kali nie..

1. Kalau Berpacaran – Ana Rafali, Suhimi Meor Hassan, Ultimate

2. Karma - Faizal Tahir

3. Penakut - Yuna

4. Sedetik Lebih - Jacklyn Victor

5. Awan Nano - Hafiz

6. Cinta Muka Buku - Najwa Latif

7. Wanita Seluruh Dunia - Projek Pistol

8. Beribu Sesalan - 3 Suara

9. Kekanda Adinda - Monoloq dan Atilia

10. Sungai Lui - Aizat

11. Kisah Hati -Alyah

12. Gadis Semasa -Yuna


okeh... semua Finalist semua lagu yang aku pernah dengar.. memang best.. aku pun tak tahu siapa yang betul betul layak pegang juara AJL 26 kali nie..

tapi.. ni ramalan aku je..

Juara - Faizal Tahir

Naib Juara - Jacklyn Victor

Ke-3 - Aizat


Vokal Terbaik - Aizat.


good luck kepada semua contestant.. insyaallah.. keputusan rasmi ajl 26 nie akan aku update..
»»  BACA SELANJUTNYA...

Siapa Blogger Lyssa Faizureen a.k.a Lyssasecret Nie..?

assalamualaikum....

erm... kenal Lyssa Fiazureen nie...?? okeh.. seriusly aku tak kenal dia... apatah lagi  bukak blog nie.. baca blog nie.. kenal tuan blog memang jauh sekali la.. tak payah cerita... aku pun tak teringat macam mana aku leh jumpa blog dia.. oh...! lupa.. masa blogwalking kat blog BEN tadi.. 


pinjam banner ye cik lyssa.. hihi

erm... orang nyer comel.. blog berpink pink.. aku ingat dia nie blogger baru yang mahu meningkat remaja.. tapi bila aku tengok followers dia... mak aiiii....! 40K beb.. ermm... rupanya aku yang blogger baru.. hahaha..

apa yang aku tengok blog lyssa blog peribadi.. nak tahu kisah hidup dia boleh la baca blog dia ea... [KLIK SINI]


last but not least..

boleh la undi cik lyssa nie untuk BEST OF THE BEST BLOG OF THE YEAR 2012.. klik sini..

gud luck untuk lyssa... =)



p/s: 43553 - 1613 = 41,960 (jauh kena tinggal beb..! haha)
»»  BACA SELANJUTNYA...

Saturday, January 28, 2012

Kenapa Girlfriend Aku Bukan Blogger?

assalamualaikum..

betul lah kata orang.. makin lama makin bosan.. atau dah makin tak ada mood... macam nie lah aku rasa.. aku dah rasa mood berblogging aku semakin ke laut yang amat dalam.. hilang.. walhal sekarang nie aku mempunyai masa yang tersangat la banyak untuk mengupdate blog... 

sepatutnya aku menyiapkan tugasan entry Tempat tempat menarik di Melaka, tetapi macam aku cakap tadi, mood blogging ke laut.. 

so, tajuk entry santai aku "KENAPA AWEK AKU BUKAN BLOGGER..."





Erm.... sekarang nie apa yang aku dapat lihat banyak blogger couple ngan blogger jugak... tapi itu bukan isu nye.. mungkin mereka ada persamaan yang membuatkan cinta itu terjalin.. kan...?

okeh... kenapa awek aku bukan blogger.....?

hm... aku pernah tanya dia...

" awak tak buat blog ke....? boleh famous... kehkeh...."

" saya tak perlu famous di mata orang lain.. cukup lah saya famous di mata awak seorang....."

erm... ada betul nya apa yang dia cakap.... buat pengetahuan korang yang membaca entry nie, dia memang tak ada Facebook.. apatah lagi twitter.. myspace.. blog... dan sewaktu sosial dengan nya.. cuma aku je yang obses dengan benda alah alah nie...


dan... kenapa awek aku bukan blogger...?



dia seoarang yang suka membaca membaca... dia merupakan salah seorang tulang belakang zairiehusin.com nie.. pernah suatu ketika dulu blog nie tidak sampai 10 visitors dalam sehari...

down...?

sudah pasti.... tapi.... dia pernah cakap

" tak pe... saya akan pembaca setia blog awak... tulis lah apa pun.. pasti saya akan baca.... "


sebab tu zairiehusin.com terus melangkah.. dah terus melankah.. sedar tak sedar... sudah teramat jauh aku melangkah.... terima kasih..


dan... kenapa awek aku bukan blogger.........?




- to be continue... -





»»  BACA SELANJUTNYA...

Thursday, January 26, 2012

Tempat-Tempat Menarik Di Melaka Yang Harus Di Lawati

assalamualaikum...

hari nie aku sangat rajin untuk menceritakan sedikit info berkaitan tempat tempat menarik di melaka yang harus kita lawati. Dah lama aku mencari mood untuk menulis entry nie disebabkan kengkangan mood berblog yang tidak mengizinkan..

okeh..! 1 hari di melaka memang tidak cukup untuk aku ceritakan kesemua tempat tempat menarik yang ada di melaka.. tetapi, apa yang boleh aku kongsikan dengan korang semua 5/10 keunikkan melaka..

jom kita lihat satu persatu..


MENARA TAMING SARI


menara yang boleh korang melihat seluruh bandar melaka dengan jelas.. sedap mata memandang.. sedap lagi tangan nak ambil gambar... hehe

buat pengetahuan korang, menara taming sari ini setinggi 80 meter..


p/s: entry penuh mengenai menara taming sari akan menyusul..





MUZIUM SAMUDERA KAPAL BESAR, MELAKA


Dulu aku selalu tertanya apa yang ada dalam kapal sebesar alam yang dok atas darat nie...? time tu masih kecik lagi.. sekarang baru berkesempatan nak naik dan tengok apa yang ada di dalam..






pandagan atas kapal besar... apa yang boleh aku rumuskan, di dalam kapal nie banyak info yang berkaitan dengan kapal kapal portugis yang pernah datang ke melaka suatu ketika dahulu..



nak tahu apa yang ada dalam kapal besar nie??? tunggu entry akan datang... 




 KOTA A'FAMOSA, MELAKA


bangunan yang terletak di atas bukit bandar melaka... dulu masa kecik aku pergi macam lain je tempat nie.. sekarang dah nampak cun sikit.. hehe..


p/s: tunggu entry penuh pasal kota A'Famosa..






BANDAR HILIR, MELAKA

ada yang panggil "Banda Hilir" ... tapi tak kesah la.. sama je.. Banda hilir nie memang tempat yang harus di pergi oleh setiap pelacong yang datang ke melaka.. 

apa yang ada kat banda hilir nie...? tunggu entry khas pasal bandar hilir ye.. 







RESTORAN ASAM PEDAS SELERA KAMPUNG

Orait... dah penat berjalan kan??? so, aku cadangkan tempat yang nak makan kat bandar hilir nie korang try terjah restoran asam pedas selera kampung nie.. sebelah ngan Pahlawan Walk.. 

biasalah.. melaka kan terkenal ngan asam pedas...kan...?


okeh... selebihnya, tunggu entry entry khas tempat tempat menarik di melaka yang aku list kan tu... melaka memang menarik... ada rezeki, insyaallah aku akan pergi lagi... 

melaka memang owesome.. !





ada tempat tempat menarik kat melaka yang korang nak tambah...? =)
»»  BACA SELANJUTNYA...

Wednesday, January 25, 2012

Video Mimpi Dr. Haron Din Jumpa Nabi Muhammad saw

assalamualaikum...

betul betul tersentuh mendengar cerita Tuan Guru Dr Harun Din yang bermimpi bertemu dengan rasulullah s.a.w... apa kata luangkan masa korang dalam 8 minit untuk mendengar sedikit kisah beliau.. moga kita mendapat sedikit imput yang cuba disampaikan oleh beliau..








p/s : siapa lah aku untuk mendapat mimpi seperti Dato Dr Harun Din... iman dan Taqwa dalam diri masih lagi jauh... :(
»»  BACA SELANJUTNYA...

Tuesday, January 24, 2012

Gita Gutawa - Jalan Lurus [Lirik,Video]

salam.

terjumpa lagu gita gutawa time blogwalking kat youtube tadi.. erk...? blogwalking kat youtube? huhu

memang sedap gita gutawa nyayi lagu nie.. walaupun dia still muda lagi, tapi suara dia sangat superb. erm... lirik lagu nie tersangat la bagus dan baik sekali.. 



apa yang aku faham, lagu nie menceritakan kat kita macam mana mahu menjadi manusia yang diredhai oleh-Nya.

okeh... jom layan lagu jalan lurus dari gita gutawa.. fahami mesej yang cuba disampaikan..



lirik Jalan Lurus.


jalan lurus sepuluh yang mesti ditempuh
yang pertama bahwa Allah maha esa
yang kedua Muhammad rasul kita
yang ketiga cinta ibu cinta ayah kita
yang keempat cinta guru-guru kita
yang kelima cinta tanah air kita

diri kita memancarkan cahya cinta
semoga Allah membimbing kita semua
jalan lurus sepuluh yang mesti ditempuh

yang keenam shalat mari ditegakkan
yang ketujuh Quran baca diartikan
yang delapan sedekah jangan terbawa
yang sembilan puasa penuh keikhlasan
yang sepuluh senyum sopan senantiasa
keramahan perilaku diri kita
semoga Allah membimbing kita semua

»»  BACA SELANJUTNYA...

Sunday, January 22, 2012

Adnan Sempit 2 [Sinopsis,Trailer,Download]

Fuyoooo...! adnan sempit 2 nak keluar der....? confirm la filem nie pecah panggung macam adnan sempit 1 tu.. aku dapat tahu pasal adnan sempit 2 nie pun masa tengok banner dia kat Mines tadi.. tak sabar sih nak layan.. 



sebelum, jom layan dulu trailer andan sempit II nie..




petikan dibawah adalah di copy dari Blog ini. tq.

Filem Adnan Sempit ternyata telah mencatat kejayaan tersendiri apabila menjadi filem tempatan pertama yang memperoleh kutipan melebihi RM7 juta pada tahun lalu. Tidak dinafikan bahawa melalui filem berkenaan juga sebenarnya telah melonjakkan nama Shaheizy Sam sehingga dinobatkan sebagai pelakon paling popular.


Memandangkan filem yang menceritakan tentang mat rempit itu mendapat sambutan hangat, maka pihak Metrowealth Pictures mengambil inisiatif menerbitkan sekuelnya. Jika Ahmad Idham menjadi pengarah untuk filem pertama, kini tanggungjawab untuk mengarah Adnan Sempit 2 telah diberikan kepada Ismail Bob Hashim. Menurut Bob, filem tersebut adalah kesinambungan kepada filem pertama dan langsung tidak berkaitan dengan drama Adnan Sempit yang disiarkan di saluran Astro sebelum ini.



“Apa yang boleh saya katakan untuk filem ini, jalan ceritanya lebih menarik apabila Adnan akan dibentuk menjadi seorang ahli korporat dan perlu mempelajari bahasa Inggeris,” ujarnya ketika ditemui di lokasi penggambaran filem tersebut baru-baru ini.
“Bagaimanapun, dia masih lagi kekal sebagai seorang mat rempit, manakala Nadia pula akan dilatih oleh ibunya untuk menjadi suri rumah tangga untuk tempoh yang sama,” ujarnya yang menjadi penolong pengarah untuk filem pertama.
Tambah Bob, untuk sambungan Adnan Sempit ini, dia masih lagi mengekalkan kesemua pelakon-pelakon asal seperti Sam dan Intan Ladyana kecuali Cat Farish dan Julia Hana. Jelasnya, mengikut perancangan asal filem ini akan mula dihasilkan pada awal tahun, namun ia terpaksa ditangguhkan kerana mahu memilih skrip dan jalan cerita yang sesuai. SHAHEIZY SAM tidak berani untuk mengatakan filem Adnan Sempit 2 mampu mengatasi rekod kutipan filem asalnya, Adnan Sempit dahulu.
“Untuk skrip sahaja, ia telah dirombak sebanyak enam kali oleh saya dan panel skrip MIG sehinggalah kami tertarik untuk memaparkan jalan cerita yang membentuk Adnan menjadi ahli korporat,” ujarnya.

Sementara itu, ketika ditanya mengenai cabaran yang akan dihadapi untuk filem tersebut, Bob menjelaskan salah satunya adalah sasaran untuk mengatasi kutipan filem sebelumnya. Ujarnya, berdasarkan kepada rekod sebelum ini, boleh dikatakan jarang ada filem tempatan yang akan dapat mengatasi jumlah kutipan filem yang pertama.
“Namun saya yakin filem ini akan terus mendapat sambutan hangat. Saya yakin penonton tentunya akan terhibur untuk menontonnya,” ujar Bob.


Watak menarik dalam Adnan Sempit 2
Menurut Shaheizy Sam yang menjadi tunjang utama untuk filem Adnan Sempit 2, dia menyifatkan karakter Adnan yang dibawanya itu ternyata lebih menarik. Jelasnya, dengan membawakan watak sebagai seorang mat rempit yang akan menjalani transformasi untuk bergelar ahli korporat tentunya akan menampilkan suatu kelainan.


“Menerusi sambungan filem ini, saya masih lagi kekal dengan Adnan yang sama, namun saya diberi tempoh 30 hari untuk menjadi ahli korporat sebagai syarat sebelum mengahwini Nadia. Sebenarnya, saya sendiri turut tertarik dengan jalan cerita yang dipaparkan untuk filem ini dan tiada masalah besar buat diri saya untuk membawakan watak yang diberi,” ujarnya.
Sementara itu, apabila ditanya adakah dia yakin filem kedua ini akan dapat mengatasi kutipan filem yang pertama, secara jujur pelakon berkenaan menjelaskan dia tidak pernah memikirkan mengenai soal kutipan.
“Apa yang lebih penting sekarang ini adalah memberikan yang terbaik untuk setiap filem atau drama lakonan saya dan berharap kehadiran saya dalam industri ini akan terus diterima peminat,” ujarnya.



p/s : fuh..! serius tak sabar nak layan adnan sempit 2 nie.. ;)

»»  BACA SELANJUTNYA...

Wednesday, January 18, 2012

Cara Untuk Elakkan Perempuan Marah

okeh..

just wanna share with u'all macam mana nak elakkan kena marah dengan gadis gadis di luar sana.. biasa la..  zaman sekarang kan dah banyak sangat queen control nie.. betul tak?? hehe..

tapi.. sifu aku baru je ajar satu cara yang paling mujarab.. dan buat masa nie aku belum praktikkan lagi sebab cara nie agak bahaya... boleh bawa maut woo...

dan macam mana cara tu... 

gambar di bawah nie boleh bagi tahu segala galanya...



amacam??? senang kan?? bukan susah sangat.. ahaks..!

jangan marah yer.. hihi
»»  BACA SELANJUTNYA...

Monday, January 16, 2012

Video Koprat Perpustakaan UTHM | Perpustakaan Terbesar Asia Tenggara

Salam 1 Blogger..

firstly bila bercakap pasal perpustakaan mesti ramai reader macam malas nak layan.. erm.. sama la macam aku.. ikutkan aku pun malas nak ambil port pasal library.. masa diploma kat kat politeknik dulu boleh kira berapa kali aku pi library.. tak best langsung lepak kat library.. Bosan..!

tetapi semua nya berubah bila aku masuk UTHM.. semua nya berubah.. dari benci mula sayang.. dari meluat mula cinta.. library UTHM memang banyak merubah semua sistem pembelajaraan aku.. hampir separuh dari masa aku, aku habis kan library..




Amacam..? agak macho kan library UTHM nie.. 

disini ada beberapa info ringkas pasal library UTHM nie..

1. berbentuk bulat. (360 darjah)

2. mempunyai 5 tingkat. dimana tingkar teratas merupakan pejabat pentadbiran Universiti. (bilik Naib Conselor)

3. ada bilik 24 jam.. datang pukul 3 pagi pun tak ada hal.


" Pada bulan Mei 2010, Perpustakaan UTHM telah berpindah ke bangunan baru yang mempunyai keluasan 16,000 meter per segi dan boleh memuatkan 300,000 naskhah koleksi.
Bangunan baru ini boleh menampung lebih kurang 3,000 pengguna. Ia menyediakan ruang belajar yang luas dan kondusif dan mempunyai 100 bilik karel, 40 bilik perbincangan, 2 bilik seminar, bilik penyelidikan pasca siswazah, auditorium, bilik pencarian maklumat, bilik rujukan terhad, bilik jurnal dan bilik bacaan 24 jam.
Pembangunan koleksi perpustakaan dalam pelbagai bidang pengajian, terutamanya sains dan teknologi, terus dipertingkatkan dari semasa ke semasa untuk menyokong aktiviti akademik. 
Pada masa kini, perpustakaan telah mempunyai 150,000 naskhah monograf, 6,000 judul tesis, 300 judul jurnal, 40 judul majalah dan 16,000 unit bahan audio visual. 
Pihak perpustakaan juga telah melanggan 26 perkhidmatan pangkalan data atas talian dan 4 perkhidmatan "e-books". Projek pengautomasian sistem perpustakaan telah dimulakan pada tahun 1997 untuk menguruskan perkhidmatan perpustakaan dengan lebih cekap. "


untuk mengambarkan kemegahan library UTHM nie, jom layan video koprat libaray UTHM nie..





amacam?? teringin nak masuk UTHM?? 


 "proud to be UTHM student.. "
»»  BACA SELANJUTNYA...

Sunday, January 15, 2012

Video iPad Hologram Yang Owesome !

fuhh..! dunia semakin canggih.. baru aku tahu yang ipad ada hologram... perghhh...! smart kot...  so dah tak perlu dah projector.. pakai hologram je.. stylo la beb..!



serius stylo layan FB macam nie... habis satu rumah nampak.. miahaha...



jom layan video nie.. comfirm membuat kan korang teruja... ahaks..!




amacam...? smart kan... hm.. kalau la betul betul ada...

p/s: dengar kata iphone 5 nak ada hologram.. just wait and see je la.. 
»»  BACA SELANJUTNYA...

Mee Racun Batu Pahat | Singgah Warong Bersama Zairie Husin

assalamualaikum...

kali pertama aku sampai batu pahat nie first yang aku tanya, makanan apa yang best kat sini..? and mostly cakap mee racun paling best.. errkkkk.... mee racun..?

memang gerun dengar nama mee nie.. in my mind, beracun sangat ke mee nie...?



 " Mee racun Batu Pahat Riada Tandingan... "


Antara makanan sampingan kat gerai tu..



Cendawan goreng.. dah biasa makan kan??? tapi korang belum rasa lagi kicap dia tu... pergghh... serius terus cari ais.. pedas beb..! terbakar lidah..



Otak otak.. dah jadi favourite makanan aku sekarang... asal nak makan je kat parit raja atau batu pahat, comfirm aku cari gerai yang ada jual otak otak.. nie semua member aku yang ajar... ceh..!


dan... ini lah dia mee racun batu pahat yang sangat popular tu...




dan... mesti korang tanya apa yang membuat kan mee nie popular sangat...?

1. sebab nama dia.. nama pun mee racun.. mesti nak taw apa rasa dia kan...?

2.  ada mee racun biasa dan mee racun special.. yang special macam aku makan nie.. ada gear box... 

harga?? tak mahal la.. special RM5.50 jeerrr...



p/s : ada banyak mee racun kat sekitar batu pahat dan parit raja nie.. tapi yang betul betul asli kat area batu pahat, dekat ngan masjid.. aku tak ingat lak apa nama jalan dia.. huhu


p/s: mesti nak tahu kenapa racun....?

dan apa yang aku diberitahu, racun tu merujuk kepada kuah dia.. mean kuah dia tersangat la pedas.. tapi korang still nak makan gak walaupun dah tahu kuah tu pedas tahap gaban... 

haa... racun kan?? hehehe
»»  BACA SELANJUTNYA...

Thursday, January 12, 2012

Baucar Buku 1 Malaysia UTHM

Salam 1 Blogger.

Alhamdulillah... dapat baucar RM200 dari kerajaan malaysia untuk semua mahasiswa IPTA dan IPTS.. Baucar buku 1 malaysia..

terima kasih kerajaan malaysia..





tapi apa yang aku tahu, tidak lah terhad kepada buku sahaja walhal nama dia baucar buku.. tapi, boleh juga kalau nak beli benda lain.. asalkan related dengan pelajaran kita..


" negara saya negara malaysia,
malaysia pula negara saya,
baucar buku sudah terima,
terima kasih kerajaan malaysia. "


sekian terima kasih.. mau pi shopping... =)

»»  BACA SELANJUTNYA...