HuzairieHusinBlog: Cara Untuk Elakkan Perempuan Marah

Wednesday, January 18, 2012

Cara Untuk Elakkan Perempuan Marah

okeh..

just wanna share with u'all macam mana nak elakkan kena marah dengan gadis gadis di luar sana.. biasa la..  zaman sekarang kan dah banyak sangat queen control nie.. betul tak?? hehe..

tapi.. sifu aku baru je ajar satu cara yang paling mujarab.. dan buat masa nie aku belum praktikkan lagi sebab cara nie agak bahaya... boleh bawa maut woo...

dan macam mana cara tu... 

gambar di bawah nie boleh bagi tahu segala galanya...



amacam??? senang kan?? bukan susah sangat.. ahaks..!

jangan marah yer.. hihi

3 orang gemar komen entry aku:

  1. Biasanya org perempuan ni kita buat tak tau @ keluar je kejap dari rumah,.. bagi dia cakap sorang2

    ReplyDelete
  2. mama aini : nape mama? hehe

    shraqs : tu slh satu cara nya.. tp cara yg di ajar ni agak ganas dan x patut dicontohi.. :D

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)