HuzairieHusinBlog: Info Plan Celcom Xpax X2 | Plan Celcom Paling Menjimatkan

Monday, January 30, 2012

Info Plan Celcom Xpax X2 | Plan Celcom Paling Menjimatkan

assalamualaikum...

alhamdulillah.. baru selesai balik dari celceom centre.. dan berjaya mentrasform kan plan celcom aku dari plan UOX ke plan celcom terbaru yang menjimatkan.. plan celcom xpan X2..

Erm... personally memang aku terasa penjimatannya.. aku call miss zairie (pengguna celcom) selama 5 minit.. dan aku call member aku, Blogger Hasbullah Hamzah (pengguna maxis) selama minit jugat.. so, total aku call selama 10 minit.. 


kredit pic to amien

berbalik pada cerita aku tadi, 

Baki sebelum Call   :RM 5.00

Baki selepas call     : RM 4.60

Kredit yang ditelan  : RM 0.40


RM0.40 hilang untuk call 10 minit.. berbaloi tak...?? pendapat aku memang berbaloi.. sangat...

okeh.. jom tengok pulak apa yang celcom tawarkan untuk plan X2 terbaru nie..



amacam??? murah kan....? 

bagaimana nak tukar ke plan xpax X2 nie??

1. Taip MIG X2
2. Send ke 28882
3. RM5 akan dikenakan sebagai service charge.


celcom.. it's your hands... selamat bertukar ke wilayah celcom. sayang celcom.. :)

2 orang gemar komen entry aku:

  1. dh mcm pr0m0ter pulak kau kan . hahaha
    rindu nk pr0m0te mcm ni time keje dulu2 . huhu
    sayang celcom jugek !!

    ReplyDelete
  2. leeya : haha.. lebih kurang la..just sharing info je.. :D

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)