HuzairieHusinBlog: Kenapa Girlfriend Aku Bukan Blogger?

Saturday, January 28, 2012

Kenapa Girlfriend Aku Bukan Blogger?

assalamualaikum..

betul lah kata orang.. makin lama makin bosan.. atau dah makin tak ada mood... macam nie lah aku rasa.. aku dah rasa mood berblogging aku semakin ke laut yang amat dalam.. hilang.. walhal sekarang nie aku mempunyai masa yang tersangat la banyak untuk mengupdate blog... 

sepatutnya aku menyiapkan tugasan entry Tempat tempat menarik di Melaka, tetapi macam aku cakap tadi, mood blogging ke laut.. 

so, tajuk entry santai aku "KENAPA AWEK AKU BUKAN BLOGGER..."





Erm.... sekarang nie apa yang aku dapat lihat banyak blogger couple ngan blogger jugak... tapi itu bukan isu nye.. mungkin mereka ada persamaan yang membuatkan cinta itu terjalin.. kan...?

okeh... kenapa awek aku bukan blogger.....?

hm... aku pernah tanya dia...

" awak tak buat blog ke....? boleh famous... kehkeh...."

" saya tak perlu famous di mata orang lain.. cukup lah saya famous di mata awak seorang....."

erm... ada betul nya apa yang dia cakap.... buat pengetahuan korang yang membaca entry nie, dia memang tak ada Facebook.. apatah lagi twitter.. myspace.. blog... dan sewaktu sosial dengan nya.. cuma aku je yang obses dengan benda alah alah nie...


dan... kenapa awek aku bukan blogger...?



dia seoarang yang suka membaca membaca... dia merupakan salah seorang tulang belakang zairiehusin.com nie.. pernah suatu ketika dulu blog nie tidak sampai 10 visitors dalam sehari...

down...?

sudah pasti.... tapi.... dia pernah cakap

" tak pe... saya akan pembaca setia blog awak... tulis lah apa pun.. pasti saya akan baca.... "


sebab tu zairiehusin.com terus melangkah.. dah terus melankah.. sedar tak sedar... sudah teramat jauh aku melangkah.... terima kasih..


dan... kenapa awek aku bukan blogger.........?




- to be continue... -





8 orang gemar komen entry aku:

  1. waaaa! ada juga orang tak ada akaun social networks ya? baguslah tu. suci je. XD

    ReplyDelete
  2. Diriku : hehe... suci?? suci macam mana tu?? hihi

    ReplyDelete
  3. wah3..jiwang2..so bila awek tu nak jadi wifey? semoga berbahagialah korang hendaknye..AMin

    ReplyDelete
  4. Akma : insyaallah.. kalau jodoh tak kemana.. :)

    ReplyDelete
  5. assalam zairie..ehem ramai blogger couple ngan blogger !!..he2x..betul tu.. :) ehem girlfriend adalah antara silent readers zairie ek?..bertuah zairie ada yg sentiasa menyokong zairie..semuga berbahagia selama2nya..amin..kirim salam mama kat awek zairie ek !!..

    ReplyDelete
  6. Assalam...

    Setelah membaca entri ni, baru ku tahu...
    Patut la hubby tak sokong aku bila nak ada domain sendiri...

    ReplyDelete
  7. mama aini : thanks mama :D

    iza : la.. yeke?? napa ea?? hihi

    e'in : yeke... tak pe la.. dia leh sokong e'in berblog.. :D

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)