HuzairieHusinBlog: Siapa Blogger Lyssa Faizureen a.k.a Lyssasecret Nie..?

Sunday, January 29, 2012

Siapa Blogger Lyssa Faizureen a.k.a Lyssasecret Nie..?

assalamualaikum....

erm... kenal Lyssa Fiazureen nie...?? okeh.. seriusly aku tak kenal dia... apatah lagi  bukak blog nie.. baca blog nie.. kenal tuan blog memang jauh sekali la.. tak payah cerita... aku pun tak teringat macam mana aku leh jumpa blog dia.. oh...! lupa.. masa blogwalking kat blog BEN tadi.. 


pinjam banner ye cik lyssa.. hihi

erm... orang nyer comel.. blog berpink pink.. aku ingat dia nie blogger baru yang mahu meningkat remaja.. tapi bila aku tengok followers dia... mak aiiii....! 40K beb.. ermm... rupanya aku yang blogger baru.. hahaha..

apa yang aku tengok blog lyssa blog peribadi.. nak tahu kisah hidup dia boleh la baca blog dia ea... [KLIK SINI]


last but not least..

boleh la undi cik lyssa nie untuk BEST OF THE BEST BLOG OF THE YEAR 2012.. klik sini..

gud luck untuk lyssa... =)



p/s: 43553 - 1613 = 41,960 (jauh kena tinggal beb..! haha)

7 orang gemar komen entry aku:

  1. gud2 vote for lysssa...blog dy baguss...byk tuto...;)

    ReplyDelete
  2. hehe saya lg la kena tinggl...
    btw follow sini..:)

    ReplyDelete
  3. ehem..zairie pun blh mencapai ketahap spt lyssa faizureen tu..insyaallah..

    ReplyDelete
  4. betul tu.blog dia mmg terbaik la kalau nak tgk tuto.melambak2.beneficial untuk new blogger and blogger tegar

    ReplyDelete
  5. HEHE . Baru kenal ke ? huhu . Btw , im newbie lah . hekhek .
    Ehemm . Tengs tau pomote suruh VOTE ! Terharuu kejap ! :D

    ReplyDelete
  6. lyssa Faizureen : jeje.. sama2 bljr berblog.. sama2.. gud luck untuk contest terbesar tu ye.. :D

    Fia : yup.. one of the tutorial blog.. =)

    mama aini : errrkk... boleh ke.. mustahil.. hihi

    Hazanis : takpe.. sama2 berusaha :D

    ashamami : bagus.. sama2 menolong sesama blogger.. hihi

    arabella : yup. blog dai sgt bagus.. entry dia semua menarik.. :D

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)