HuzairieHusinBlog: Apa?? Gambar Panas Nora Danish Berbaju Seksi?

Sunday, February 12, 2012

Apa?? Gambar Panas Nora Danish Berbaju Seksi?

assalamualaikum..

nora danish merupakan one of the actor in malaysia yang aku minat.. lakanon dia bagus.. comel pun ada.. ahaks..! erm.. masa aku blogwalking kat blog member-member blogger nie, aku terjumpa satu blog yang buat entry gambar seksi nora danish...! wow...! tak kan biarkan sahaja cursor mouse aku berada di link itu.. lantas aku terus menekannya.. miahahaha...

pic : Sensasi Selebriti
erm... personally aku rasa macam tak berapa setuju sangat berkenaan isu nie.. takut mengaibkan orang.. tapi tak tahu la apa kata nora.. 


p/s: harap maaf.. blog nie tak ada gambar seksi nora danish yang aku gambarkan.. mungkin korang boleh pi kat BLOG INI.




* Cantik nora danish.. hehehe

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)