HuzairieHusinBlog: Welcome Back Nuffnang | Buat Duit Blog Bersama Nuffnang!

Sunday, February 12, 2012

Welcome Back Nuffnang | Buat Duit Blog Bersama Nuffnang!

assalamualaikum...

alhamdulillah.. akhirnya aku berjaya mengCASH OUT duit blog bersama adverlets.. aku berharap sangat yang aku akan menulis satu entry yang baik mengenai adverlets dan menepis semua fakta fakta yang mengatakan adverlets nie tak bayar duit blogger.. i hope so...

orait.. ya.. bukan senang nak buat duit dengan adverlets nie.. susah... traffic aku yang sehari cecah 1000++ pun dia bagi berapa kupang je sehari.. tidak sehebat nuffnang.. nuffnang pengiklan yang paling baik hati lagi masyukk... memang tak dapat aku nafikan..




dan hari nie 12/02/2012 secara rasminya aku dah berpindah kepada nuffnang.. hope aku akan dapat apa yang nuffnang mampu berikan pada aku sewaktu ketika dahulu..

buffered earning, adventorial post, click per cost... owh..! daku amat merinduinya.. ahaks...!


p/s: aku rasa dah banyak tips aku share dengan reader aku macam mana nak buat duit dengan blog.. 

ingin aku ingat kan kembali kepada diri aku dan korang semua, kukuhkan dulu platform blog dan kancah blogging nie.. baru kita mampu FIGHT dengan blogger lain..

gud luck pada diri aku dan korang semua...


assalamualaikum...

3 orang gemar komen entry aku:

  1. hoho so nuffnang ngan adverlets mana baek?

    ReplyDelete
  2. hazanis : pendapat saya, saya lebih suka nuffnang lagi.. =)

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)