HuzairieHusinBlog: ZairieHusin.com | 1juta Page View, 1616 Followers, 1257 People Like This 974 Posts,

Wednesday, February 1, 2012

ZairieHusin.com | 1juta Page View, 1616 Followers, 1257 People Like This 974 Posts,

assalamualaikum..

sebenarnya entry nie dah lama sangat aku nak tulis.. dan hari nie sudah tiba masanya aku menulisnya.. hehe.. erm.. alhamdulillah.. impian aku nak tengok zairiehusin mencecah 1 juta page view tercapai jugak... walhal aku tahu dah ramai blogger di luar sana pageviewnya sudah melebihi 1 juta pageview.. bagi aku, nie satu pencapaian terhebat dalam blog aku.. 







erm... tak sempat aku nak catch up cun cun 1,000,000 pageview.. hihi

target aku seterusnya, aku nak capai 2 juta pageview tahun nie dan 1000 posts dan 2000 folowers... insyaallah... 

apa yang boleh aku cakap, terima kasih kepada korang yang terus menyokong, membaca blog picisan nie.. aku tahu, terlalu banyak yang perlu aku pelajari dalam dunia blogging nie..

insyaallah...

2 orang gemar komen entry aku:

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)