HuzairieHusinBlog: Gambar Plaza Low Yat Banjir

Thursday, March 8, 2012

Gambar Plaza Low Yat Banjir


assalamualaikum...

Terkejut dengan gambar yang di tag oleh member facebook saya mengenai keadaan plaza low yat, kuala lumpur yang teruk di landa banjir..

kalau kita tengok keadaan dalam gambar tu memang teruk.. paling kesian sekali kedai keadai kat bawah tu la.. kompem bungkus.. 




erm.. kedai reseller apple kat bawah sekali.. comfirm ipad, iphone dah tenggelam dalam air tu... ahaks!

8 orang gemar komen entry aku:

  1. mak aih. bukti Allah Maha Besar.

    ReplyDelete
  2. Ada trowong Smart pun tak guna kalau longkang tak diselenggara dengan baik, so jadi mcm nie la .. :(

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  3. nasib baik kerana saya ader di sana last weekend for holiday..hotel saya sebelah Plaza Low Yatt - Capitol. Teruk jugak banjirnyer dalam gambar tu..Harap tak ada yang cedera..

    ReplyDelete
  4. annaqia : waallahuallam.. kuasa allah.. :)

    anastasyea : itu salah satu fakrot la.. banyak perkara remeh temeh kita buat dek je.. walhal itu salah satu punca perkara besar macam nie berlaku.. betul kan..?

    nurila : yeke?? bersyukur kepada allah.. :)

    ReplyDelete
  5. MashaAllah...
    banjir besar kat KL smlm..

    ReplyDelete
  6. baru je pergi low yat...wah tenggelam...hmm xda rezki peniaga2

    ReplyDelete
  7. ni gambar fake la.

    ReplyDelete
  8. Kami dari pihak Pengurusan Plaza Low Yat ingin memaklumkan kepada semua pembaca bahawa gambar banjir di Plaza Low Yat yang disiarkan di Facebook,laman-laman web dan sebagainya adalah gambar palsu. Kami ingin megesahkan bahawa sejak tahun 1999, Plaza Low Yat tidak pernah mengalami sebarang banjir berlaku sehingga masa kini.

    Kami telah mengenal pasti pesalah yang menyebarkan gambar palsu tersebut di Facebook dan di merata laman blok dan sebagainya. Kami akan mengambil tindakan sewajarnya ke atas pesalah tersebut yang telah memutar-belitkan fakta-fakta dengan tujuan memburukan imej Plaza Low Yat yang dikenali sebagai "Malaysia's Largest Lifestyle IT Mall"

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)