HuzairieHusinBlog: Kenyataan Rasmi Pihak Pengurusan Low Yat Berkenaan Plaza Low Yat Banjir

Saturday, March 10, 2012

Kenyataan Rasmi Pihak Pengurusan Low Yat Berkenaan Plaza Low Yat Banjir

assalamualaikum..

berita mengenai plaza low yat yang banjir teruk terus tersebar meluas... sehingga saya sendiri pun ada membuat entry berkenaan dengannya..

Dan terbaru saya ada menerima komen daripada pihak pengurusan low yat bahawa gambar low yat yang banjir teruk adalah fake! tipu! 




Gambar low yat yang telah di edit dan dimanipulasi oleh pihak yang tidak bertanggung jawab..


okeh... berikut merupakan komen yang dihantar oleh pihak pengurusan low yat kepada blog saya..

"Kami dari pihak Pengurusan Plaza Low Yat ingin memaklumkan kepada semua pembaca bahawa gambar banjir di Plaza Low Yat yang disiarkan di Facebook,laman-laman web dan sebagainya adalah gambar palsu. 

Kami ingin megesahkan bahawa sejak tahun 1999, Plaza Low Yat tidak pernah mengalami sebarang banjir berlaku sehingga masa kini. Kami telah mengenal pasti pesalah yang menyebarkan gambar palsu tersebut di Facebook dan di merata laman blok dan sebagainya. 

Kami akan mengambil tindakan sewajarnya ke atas pesalah tersebut yang telah memutar-belitkan fakta-fakta dengan tujuan memburukan imej Plaza Low Yat yang dikenali sebagai "Malaysia's Largest Lifestyle IT Mall" 


So, kesimpulannya kenyataan bahawa low yat banjir adalah tidak benar sama sekali... 

so, saya ingin meminta maaf kepada pihak pengurusan low yat kerana mengeruhkan lagi keadaan... 


#Aspirasi Dinamis Berkualliti.

5 orang gemar komen entry aku:

  1. What??? Seriously??? Sampai ke tahap ni orang menipu??? adeilaaa... Macam2. Terbukti internet ni senang betul sebarkan macam2 berita palsu, ingatkan tv je propa. huhu

    ReplyDelete
  2. tinggi low yat tu nk banjir. kalo low yat banjir satu malaysia banjir. huhu

    ReplyDelete
  3. tapi memang terer budak yg buat gambar tu

    ReplyDelete
  4. penipu....low yat lg menipu....bukak kedai awal pun kena saman....tutup awal kena saman....pegi toilet pun kena saman.....menyakitkan hati je

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)