HuzairieHusinBlog: Timeline Baru Untuk Fan Page ZairieHusin.com

Thursday, March 1, 2012

Timeline Baru Untuk Fan Page ZairieHusin.com

assalamualaikum..

alhamdulillah... terbaru dari facebook, fan page sekarang pun dah boleh tukar kepada timeline.. dan sudah pastinya ada yang suka kan... dan sudah pasti dan pasti akan cakap, arrgghhhh...!! what the tuuttttt...! biasa la adat dunia.. manusia memang sukar untuk menerima kenyataan sesuatu yang baru..

wajah rasmi fan page baru zairiehusin.com dengan timeline.. 








erm... memang stylo.. nampak lebih kemas dan style.. 


dengan cerita start 30 march nie semua page nak tak nak akan tukar kepada timeline...


korang dah bersedia..? saya sudah.. =)




# Timeline fan page nie masih lagi dalam percubaan.. terlalu banyak kelemahan yang saya nampak.. FB perlu make something to make its perfect.. 


good job mark zurkberg team..

4 orang gemar komen entry aku:

  1. kena cuba sesuatu yang baru..dah biasa bukanlah asing bagi kita nt.

    ReplyDelete
  2. PCL : itu la.. masih mencari persefahaman dengan timeline baru nie.. hehe

    ReplyDelete
  3. baru test juga tadi bro.. memang stylelah bro..

    ReplyDelete
  4. Myvitrd : yke... welcome to timeline.. wat masa nie aku puas ati la.. hehe

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)