HuzairieHusinBlog: December 2012

Friday, December 7, 2012

Burger Bakar Abang Burn Sungai Ramal Kajang

assalamualaikum..

sekarang burger bakar dah jadi satu fenomena makanan dalam malaysia nie.. so tak hairanlah kalau McD dah kurang customers nye.. dah la mahal.. israel pulak tu.. 

ok.. stop sampai situ..

hari tu (masa cuti berblog), saya sempat singgah ke burger bakar abang burn dekat jajahan sungai ramal.. alkisah teringin la pulak nak makan dek kerana member member FB dah bising pasal burger bakar nie.. so, apa salahnya tak kalau kita mencuba sesuatu yang baru..






orang kata, tak kenal maka tak cinta.. so, mencuba sesuatu benda yang baru ni buat kan saya teruja untuk mencuba burger bakar ni.. 

jadi hari tu, tepat pkul 5 petang, terus ke Burger bakar abang burn dekat sungai ramal.. rasanya masa saya datang tu, kedai baru sebulan dua buka.. sebab sebelum nie pun tak pernah nampak...


okeh.. cuba celoteh panjang panjang nie... mau kasi korang layan gambar gambar burger bakar abang burn...




daging burger yang di bakar.. so far, dating dia memang tebal gila than daging burger yang biasa biasa tu.. so, berbaloi la dengan harga dia..




dengan burger bakar yang meleleh macam nie, sudah semestinya buat pengemar sos leleh macam saya ni tangkap cair.. memang suka...! terbaik..!



mungkin menu di bawah ni boleh jadi rujukan buat korang semua.. harga berpatutan dan mampu beli...





lokasi kedai burger abang burn jajahan sg.ramal kajang.





to abang burn.. burger anda memang sedap.. terbaekk...!!


# semua gambar telah di copy dari fan page rasmi burger bakar abang burn. [klik sini]
»»  BACA SELANJUTNYA...

Wednesday, December 5, 2012

Masih Ingat Lagi..

assalamualaikum..

alhamdulillah.. sudah lama rasanya blog ini tidak terupdate.. terlalu lama sangat saya menyepi.. ye.. lama sangat.. rasanya entry saya yang terakhir adalah bertarikh pada 14hb 06 2012.. so, kira nya sudah hampir 4 bulan saya tidak update.

erm.. 4 bulan tanpa blog, terlalu panjang untuk saya ceritakan pada entry ini.. insyallah next entry saya akan follow up selama 4 bulan ni.. insyaallah, saya kan cuba ceritakan dan berkongsi pengalaman menghilangkan diri selama 4 bulan ini... 


wajah terbaru penulis.. lebih kemas dan berketerampilan... ^_^ ..

untuk entry ini saya lebih gemar untuk meluahkan apa yang terpendam.. sesuai dengan sekali tajuk entry kali ini..

" Bukan Selamanya Manusia itu Sentiasa Berada Di Atas.. "


masih ingat lagi..

waktu zaman kegemilangan saya berblog bersama sahabat saya zackentry. sama sama update blog bila bangun tidur.. sama sama berlumba untuk mendapatkan trafik yang mantap di samping berkongsi idea dan strategi berblog..


sekarang ni saya tengok zackentry pun dah senyap dah.. dia senyap dulu.. saya follow kemudian.. insyaallah saya kan konsisten semangat yang ada ni..


Masih Ingat Lagi..

waktu saya mendapat setiap kejutan dari nuffnang.. di mana saya mendapat tiket percuma layan cerita kat wayang.. layan konsert aznil horey horey.. main golf dengan geng geng blogger yang mesra lagi penyanyang.. fuh..! indahnya berblog...


Masih Ingat Lagi..

waktu saya punyai rakan-rakan blogger yang sentiasa menjadi rakan kamcing saya... antaranya blogger zackentry semestinya, blogger mama nor lara.. blogger khairul anuar dan ramai lagi untuk saya sebut satu persatu satu.. 



Masih Ingat Lagi..

waktu tiap tiap bulan dapat cek dari nuffnang.. boleh dikatakan tiap tiap bulan kaya.. lepas untuk duit makan.. terima kasih nuffnang.. jasa mu dikenang...

Masih Ingat Lagi..

waktu saya pasang iklan adverlets sampai boleh cash out.. tapi sampai sekarang tak dapat bayarannya.. fuh..! hati memang bengang tak terkata.. malas nak mengungkit pasal ni kat entry ni.. lain kali lah cerita ea...


that's all for today.. terlalu banyak untuk saya cerita untuk korang semua.. insyaallah suatu hari nanti...

lagi satu.. terima kasih kerana terus menyokong saya.. terima kasih...



»»  BACA SELANJUTNYA...