HuzairieHusinBlog: Burger Bakar Abang Burn Sungai Ramal Kajang

Friday, December 7, 2012

Burger Bakar Abang Burn Sungai Ramal Kajang

assalamualaikum..

sekarang burger bakar dah jadi satu fenomena makanan dalam malaysia nie.. so tak hairanlah kalau McD dah kurang customers nye.. dah la mahal.. israel pulak tu.. 

ok.. stop sampai situ..

hari tu (masa cuti berblog), saya sempat singgah ke burger bakar abang burn dekat jajahan sungai ramal.. alkisah teringin la pulak nak makan dek kerana member member FB dah bising pasal burger bakar nie.. so, apa salahnya tak kalau kita mencuba sesuatu yang baru..






orang kata, tak kenal maka tak cinta.. so, mencuba sesuatu benda yang baru ni buat kan saya teruja untuk mencuba burger bakar ni.. 

jadi hari tu, tepat pkul 5 petang, terus ke Burger bakar abang burn dekat sungai ramal.. rasanya masa saya datang tu, kedai baru sebulan dua buka.. sebab sebelum nie pun tak pernah nampak...


okeh.. cuba celoteh panjang panjang nie... mau kasi korang layan gambar gambar burger bakar abang burn...




daging burger yang di bakar.. so far, dating dia memang tebal gila than daging burger yang biasa biasa tu.. so, berbaloi la dengan harga dia..




dengan burger bakar yang meleleh macam nie, sudah semestinya buat pengemar sos leleh macam saya ni tangkap cair.. memang suka...! terbaik..!



mungkin menu di bawah ni boleh jadi rujukan buat korang semua.. harga berpatutan dan mampu beli...





lokasi kedai burger abang burn jajahan sg.ramal kajang.





to abang burn.. burger anda memang sedap.. terbaekk...!!


# semua gambar telah di copy dari fan page rasmi burger bakar abang burn. [klik sini]

4 orang gemar komen entry aku:

  1. oh! sedapnyerrrr! ari tu pergi kajang tak sempat nak beli..adik cakap sedap!!

    ReplyDelete
  2. aah.. mmg sedap.. x slh mencuba benda yg baru.. :D

    ReplyDelete
  3. bole tahan lar sedapnya. kalo nak beli kena beratur pjg. sama lar dgn sate willy. jiran sebelah burger abg burn tu. hehe

    ReplyDelete
  4. Yup.. kalau nk cepat, kena datang pkol 5.. hehe

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)