HuzairieHusinBlog: Masih Ingat Lagi..

Wednesday, December 5, 2012

Masih Ingat Lagi..

assalamualaikum..

alhamdulillah.. sudah lama rasanya blog ini tidak terupdate.. terlalu lama sangat saya menyepi.. ye.. lama sangat.. rasanya entry saya yang terakhir adalah bertarikh pada 14hb 06 2012.. so, kira nya sudah hampir 4 bulan saya tidak update.

erm.. 4 bulan tanpa blog, terlalu panjang untuk saya ceritakan pada entry ini.. insyallah next entry saya akan follow up selama 4 bulan ni.. insyaallah, saya kan cuba ceritakan dan berkongsi pengalaman menghilangkan diri selama 4 bulan ini... 


wajah terbaru penulis.. lebih kemas dan berketerampilan... ^_^ ..

untuk entry ini saya lebih gemar untuk meluahkan apa yang terpendam.. sesuai dengan sekali tajuk entry kali ini..

" Bukan Selamanya Manusia itu Sentiasa Berada Di Atas.. "


masih ingat lagi..

waktu zaman kegemilangan saya berblog bersama sahabat saya zackentry. sama sama update blog bila bangun tidur.. sama sama berlumba untuk mendapatkan trafik yang mantap di samping berkongsi idea dan strategi berblog..


sekarang ni saya tengok zackentry pun dah senyap dah.. dia senyap dulu.. saya follow kemudian.. insyaallah saya kan konsisten semangat yang ada ni..


Masih Ingat Lagi..

waktu saya mendapat setiap kejutan dari nuffnang.. di mana saya mendapat tiket percuma layan cerita kat wayang.. layan konsert aznil horey horey.. main golf dengan geng geng blogger yang mesra lagi penyanyang.. fuh..! indahnya berblog...


Masih Ingat Lagi..

waktu saya punyai rakan-rakan blogger yang sentiasa menjadi rakan kamcing saya... antaranya blogger zackentry semestinya, blogger mama nor lara.. blogger khairul anuar dan ramai lagi untuk saya sebut satu persatu satu.. 



Masih Ingat Lagi..

waktu tiap tiap bulan dapat cek dari nuffnang.. boleh dikatakan tiap tiap bulan kaya.. lepas untuk duit makan.. terima kasih nuffnang.. jasa mu dikenang...

Masih Ingat Lagi..

waktu saya pasang iklan adverlets sampai boleh cash out.. tapi sampai sekarang tak dapat bayarannya.. fuh..! hati memang bengang tak terkata.. malas nak mengungkit pasal ni kat entry ni.. lain kali lah cerita ea...


that's all for today.. terlalu banyak untuk saya cerita untuk korang semua.. insyaallah suatu hari nanti...

lagi satu.. terima kasih kerana terus menyokong saya.. terima kasih...



5 orang gemar komen entry aku:

  1. credit gambar tu saudara blogger jerutleher.blogspot.com

    :D

    ReplyDelete
  2. seronok kn waktu mula2 aktif dgn blog.. sama la kita.. mkin lma kurg masa tok blog sb byk komomitmen lain.. slmat kmbali ye..

    ReplyDelete
  3. assalam zairie..ehem lama zairie tak update entry..mama tahu zairie bz dgn class..terim kasih mama masih ada lagi dgn blog lemau & lembam spt tuannya kerana sokongan & tunjuk ajar dr zairie..mama sgt2 menghargainya.. ;)

    ReplyDelete
  4. salam.. bz sikit la mama.. itu yg sampai blog berhabuk.. :D

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)