HuzairieHusinBlog: Perempuan Bunuh Diri Di Berjaya Times Square Kuala Lumpur

Thursday, February 14, 2013

Perempuan Bunuh Diri Di Berjaya Times Square Kuala Lumpur

assalamualaikum..

bukak bukak facebook dah kecoh pasal seorang perempuan nie bunuh diri.. ermm. pasal apa saya sendiri pun tak pasti.. dari pelbagai sumber yang saya sempat baca, kes ni masih lagi disiasat...



dari mata kasar, mungkin gadis ni berbangsa cina.. apa apa pun kita tunggu report dari pihak yang bertanggungjawab..




Bicara Zairie :
Bunuh diri nie bukan lah satu penyelesaian masalah yang mujarab.. banyak lagi cara untuk kita selesaikan masalah kita.. jangan lupa.. azab bunuh diri teruk taw bila kita kat sana nanti.. waallahuallam..

4 orang gemar komen entry aku:

  1. adoi..macam² hal la sekarang ni..tapi kenapa dia pilih times square untuk bunuh diri..mesti ada sebab ni..

    ReplyDelete
  2. maybe kebetulan je kot dia ada di sana.. siapa tahu kan..? :D

    ReplyDelete
  3. Tak kan dia pakai suar pendek biasa je pi sana..ada sakit mental kot dia...

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)