HuzairieHusinBlog: Jejak Selebriti : Beto Kusyairy

Wednesday, February 13, 2013

Jejak Selebriti : Beto Kusyairy

assalamualaikum...

eh? ada segmen lagi.. hehe.. okeh.. ini bukan segmen bloger blogger yang saya buat sebelum nie..tapi kali ni saya lebih kepada artis tanah air... Dan buat pertama kalinya, Pelakon Beto Kusyairy merupakan orang pertama yang akan di kenal kan dalam segmen ni..



seriusly, zairie tak pernah kenal siapa nie beto.. apatah lagi tengok dia berlakon.. sory ye derr.. gua memang tak kenal lu sebelum nie.. kehkehkeh.


so.... macam mana zairie boleh kenal dengan Beto nie??? haa... ini semua pasal budak EPAL nie.. dia ada post pasal "aku dia dan tong sampah"... okeh.. sekali lagi, zairie memang tak pernah tengok cerita nie.. apatah lagi dengar nama tajuk dia... kan...?

so.. cerita melayu... layan je la.. tak payah ada subtittle pun tak pe.. boleh faham.. kalau tak faham KELUAR DARI MALAYSIA NIE..! (eh? macam ayat politik je.. hehehe)..

so, layan punya layan.. aku terpegun dengan Beto nie.. sangat bagus dia dalam telemovie tu.. seriusly its make me said "WOW!" .. orang kata ada soul.. hehe.. 




Beto dengan siti saleha dalam telemovie aku dia dan tong sampah...seriiusly cerita dia memang best.. siapa tak tengok lagi boleh tengok KAT SINI..

okeh.. malam tadi.. buat pertama kalinya baru sempat tengok sampai habis filenm ISTAMBUL AKU DATANG.. sebelum nie ada la jugak tengok.. tapi sampai separuh je.. cek punya cek, serius buat diri nie hangin..! download tak habis... hampeh...

so, tak pe.. itu masalah kecik sahaja.. download balik... 

seriusly memang tak sangka yang Beto turut berlakon jugak dalam filem Istambul ak datang nie... once again.. zairie kagum dengan lakonan dia.. sangat menarik.. beliau pandai membawa watak dia.. 




Beto dan Lisa.. memang gandingan yang mantap.. serasi bersama.. hehe.. beto dalam filem istambul nie, beliau tengok lain sikit dari cerita aku dia dan tong sampah.. nampak dia lebih menjiwai.. lakonan yang bagus bro..!

okeh.. lepas nie nak layan filem CHOW KIT pulak.. 

tp Beto.. kalau baca entry nie, zairie ucapkan semoga maju jaya.. gua peminat lu sekarang beb! hahaaha...


notes : 





4 orang gemar komen entry aku:

  1. salam..beto ni salah seorg pelakon yg berbakat ..dia bolih melakonkan apa juga watak,kadang2 bersahaja & poyo & kadang2 psycho !!.. ;)

    ReplyDelete
  2. yup.. betul tu mama.. suka tgk cara dia belakon.. mmg berbakat.. :)

    ReplyDelete
  3. sebenarnya byk lagi cerita yg best..try cari warkah terakhir:rosli dhoby.mmg dia betul2 menjiwai watak.menangis la tgk cerita tu... :-)

    ReplyDelete
  4. saya pun suka..first tertgk citer aku dia dan tong sampah...sesaje je tgk..aik..blh plak layan..huhuhu..mmg jatuh hati kat dia..pastu skrg ni google je pasal dia...dok marathon tgk citer dia...org kata watak dia dlm warkah terakhir mmg best...tp,mmgmcm tak sanggup nk tgk sbb bila buka episod satu pun dh meremang bulu roma..tak sanggup....layan citer lain dulu...hehehe...so,ada tak download citer2 dia...

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)