HuzairieHusinBlog: Bubur Ayam Taman U, Parit Raja

Tuesday, November 26, 2013

Bubur Ayam Taman U, Parit Raja

Assalamualaikum

Biasanya orang demam je makan bubur.. so sekarang nie dah tak kira demam pun boleh makan.. asal ada duit dalam dompet semua jalan. ye tak? yang ngah pokai tu macam biasa la. "Bro, mintak rasa sesudu.." macam tak biasa la.. apa la sangat sesudu bubur tu dengan nilai persahabatan... ^_^


Bubur ayam kat kedai nie memang terbaik.. murah.. tak payah pergi MCD bagai.. kat tepi jalan nie pun ada... melayu dan dijamin halal lagi..

Harga satu mangkuk RM2.50.. ayam dihiris halus. di letakkan pula serbuk lada.. pergh! memang terbaik..




Sekarang nie petang petang balik kelas awal selalu pi lepak kat mamak 25jam tu.. order air makan bubur.. ok la.. nanti dah kawin tak hari hari nak melantak bubur.. time student nie la hari hari nak makan bubur tak...?

ok.. pasal trip ke singapura tu aku janji bila nak update?

2 orang gemar komen entry aku:

  1. singgah sini :)
    macam bubur mcD. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih baik dari bubur mcd.. yang penting tak ada tax.. hehe

      Delete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)