HuzairieHusinBlog: Tawaran Gadis Syiah Malaysia

Thursday, November 21, 2013

Tawaran Gadis Syiah Malaysia

assalamualaikum.

Terjumpa satu surat yang di post kat FB.. Mulanya malas aku nak ambek port pasal syiah nie.. tapi tengok diorang macam dah melampau, so aku terpaksa la update dalam blog yang baru tukar enjin nie..



tu dia.... tawaran baik bak hang... hahaha...

aku nie tak ada lah hebat mana iman aku nie.. tapi selagi aku hidup atas bumi allah nie, selagi itu lah tal iman aku terikat dengan pegangan ahli sunnah wal jamaah..

nak cerita lebih bab syiah nie?? aku rasa kalau korang google apa itu syiah malaysia, bersepah jumpa.. korang nie la sendiri.. ada fikiran kan??

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)