HuzairieHusinBlog: December 2013

Monday, December 9, 2013

Gambar dan Berita Penuh Kejadian Rusuhan Di Singapura

assalamualaikum.

Ratusan pekerja warga asing merusuh di Singapura lewat malam Ahad apabila salah seorang daripada mereka, dilanggar oleh sebuah bas dalam satu kemalangan jalan raya.

Perusuh bertindak membakar kenderaan polis dalam keganasan yang disifatkan sebagai yang terburuk sejak 40 tahun.

Setakat ini seramai 18 orang dilaporkan tercedera.





»»  BACA SELANJUTNYA...

Tuesday, December 3, 2013

Gambar Terkini Banjir Di Kuantan Pahang

Assalamualaikum

masuk hari nie dah 3 hari hujan tak berhenti dekat parit raja, batu pahat nie.. kalau berhenti pun kejap kejap je.. lepas tu confirm hujan balik.. ingat kan dekat johor je hujan.. boleh kata 1 Malaysia hujan.. dekat KL dengar dengar pun dah ada yang banjir..

so, ni gambar yang sempat aku post untuk share ngan hangpa semua.. gambar gambar nie aku dapat dari Facebook. so, siapa yang rajin dok bukak FB tu, ada la yang akan ternampak gambar gambar nie..

UPDATE: Gambar Terkini Banjir Di Kuantan Pahang


»»  BACA SELANJUTNYA...

Monday, December 2, 2013

10 Tips Untuk Kurus Dengan Mudah

Assalamualaikum

okeh.. hari ni aku nak share dengan hangpa semua macam mana nak kurus dengan cepat dan efisien tanpa perlukan korangnya kesihatan tu terjejas... sebelum tu, aku bukanlah Doktor yang diiktiraf oleh kerajaan, cuma tips ni aku dapat dari member member aku yang kaki diet nie. so, aku share lah dengan hangpa semua..




Tips untuk kurus dengan mudah. just follow this step. insyaallah.
»»  BACA SELANJUTNYA...

Sunday, December 1, 2013

Koleksi Cerita Lucah Malaysia

assalamualaikum..


sebelum tu, yang berumur 12 tahun ke bawah sila tekan buton pangkah.. entry ini adalah untuk mereka yang 13 tahun ke atas je.. adik adik yang masih belum baligh lagi, sila bukak astro 611.. layan astro ceria.. untuk kita ajer..!!

so, teringin pulak nak buat koleksi cerita lucah malaysia nie.. nie entry berani nie.. miahahaha..


»»  BACA SELANJUTNYA...

Gambar kereta Paul Walker yang kemalangan

assalamualaikum

Bukak FB hari nie semua orang dok  sibuk cerita pasal paul walker nie.. serius aku tak kenal dia beb.. lantas aku terus ke google image.. sape dia paul walker nie.. okeh.. setelah meneliti, aku macam pernah nampak dia.. tak syak lagi.. actor filem fast and the furios..

so, kaji pun kaji, dia meninggal di sebabkan kemalangan jalan raya.. ada sedikit gambar kereta paul walker yang saya boleh kongsikan bersama.


Pekerja mengumpul bukti berhampiran bangkai sebuah kereta sukan Porsche yang terhempas ke dalam tiang Lampu di Hercules Street berhampiran Kelly Johnson Parkway di Valencia pada hari Sabtu, 30 November, membunuh pelakon Paul Walker

»»  BACA SELANJUTNYA...